Hotel Ladeuze

Contactloze check in

— this page is also available in English —

Hallo

Goed nieuws! Ons Hotel Ladeuze en onze Leuven City Hostel zijn terug open! Op deze pagina staat uitgelegd hoe we de komende tijd zullen werken.

Samengevat:

  • we zijn open en je kan bij ons verblijven, mits je vooraf reserveert! Ontbijten kan in de buurt (maar even niet bij ons in het hotel)
  • check in gebeurt contactloos, via onze sleutelbox
  • onze receptie is meestal open in de voormiddag.

Je kan het beste boeken via onze eigen websites www.hotelladeuze.com en www.leuvencityhostel.com. Hier vind je gegarandeerd de laagste prijs. Het is momenteel niet mogelijk om zonder reservering (minstens 24u op voorhand) bij ons te verblijven.

Al onze tarieven zijn voorlopig zonder inbegrepen ontbijt. Je kan in de buurt ontbijten, maar nu even niet bij ons.

Check in zal voorlopig altijd via onze check in box zijn, contactloos. Hiervoor zullen we je vragen om ons vooraf een kopij van je identiteitskaart door te mailen, voor de verplichte registratie. Vervolgens krijg je op de dag van aankomst een code voor de check in box. Je tijpt de code in, en een deurtje zal open gaan met daarin de sleutelkaart(en). Je kamer is beschikbaar vanaf 14u. Check out is ten laatste om 11u.

Onze automatische check in box aan de voordeur

Onze receptie is momenteel maar af en toe bemand. We zijn telefonisch bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en via e-mail. Uiteraard worden de kamers ontsmet volgens de richtlijnen, en hebben we ontsmettende handzeep ter beschikking voor onze gasten.

Tenslotte willen we je nog even herinneren aan de algemene preventieve maatregelen: houd zeker 1,5m afstand van anderen (inclusief onze medewerkers), was je handen geregeld, draag een mondmasker in kleine, drukke ruimtes, en blijf thuis als je je ziek voelt. Hier vind je de website van de overheid over het coronavirus.

We wensen je een prettig verblijf bij ons in het mooie Leuven!

Kamila & Roel

Grote Markt van Leuven