Hotel Ladeuze

Zomer 2020

— this page is also available in English —

Hallo

Goed nieuws! Ons Hotel Ladeuze en onze Leuven City Hostel zullen vanaf nu terug open zijn! Op deze pagina staat uitgelegd hoe we deze zomer zullen werken.

Samengevat:

  • we zijn open en je kan bij ons verblijven, mits je vooraf reserveert! Ontbijten kan in de buurt (maar even niet bij ons in het hotel)
  • check in gebeurt contactloos, via onze sleutelbox
  • onze receptie is open elke voormiddag.

Je kan het beste boeken via onze eigen websites www.hotelladeuze.com en www.leuvencityhostel.com. Hier vind je gegarandeerd de laagste prijs. Het is deze zomer niet mogelijk om zonder reservering (minstens 24u op voorhand) bij ons te verblijven.

Deze zomer bieden we enkel tarieven aan waarbij je tot enkele dagen op voorhand kan annuleren (je betaalt dan slechts 10% kosten). Het niet-restitueerbare tarief is nu niet beschikbaar. Verder zijn al onze tarieven voorlopig zonder inbegrepen ontbijt. Je kan in de buurt ontbijten, maar nu even niet bij ons.

Check in zal deze zomer altijd via onze check in box zijn, contactloos. Hiervoor zullen we je vragen om ons vooraf een kopij van je identiteitskaart door te mailen, voor de verplichte registratie (deze zomer belangrijker dan ooit!). Vervolgens krijg je op de dag van aankomst een code voor de check in box. Je tijpt de code in, en een deurtje zal open gaan met daarin de sleutelkaart(en). Je kamer is beschikbaar vanaf 14u.

Onze automatische check in box aan de voordeur

Onze receptie is dan enkel open in de voormiddag, we bieden je dan graag een ochtendkoffie aan. We zijn telefonisch bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers. Uiteraard worden de kamers ontsmet volgens de richtlijnen, en hebben we ontsmettende handzeep ter beschikking voor onze gasten.

Er zijn deze zomer allerlei kleinere evenementen in Leuven die wel degelijk zullen plaatsvinden. Je vindt een overzicht op de website van de Stad Leuven. En tenslotte willen we je nog even herinneren aan de algemene preventieve maatregelen: houd zeker 1,5m afstand van anderen (inclusief onze medewerkers), was je handen geregeld, draag een mondmasker in kleine, drukke ruimtes, en blijf thuis als je je ziek voelt. Hier vind je de website van de overheid over het coronavirus.

We wensen je een prettig verblijf bij ons in het mooie Leuven!

Kamila & Roel

Grote Markt van Leuven