Hotel Ladeuze

Ons hotel

Ontbijtcafé

  Ons ontbijtcafé is elke ochtend open van 7u30 tot 10u (ontbijturen).

Dakterras en patio

We verwelkomen u graag om van de zon te genieten op onze patio naast de lounge, of op het zonneterras op de derde verdieping. LET OP ZONNETERRAS 3E VERDIEPING IS NOG NIET KLAAR.  

Lounge en gastenkeuken

Onze lounge staat de hele tijd ter beschikking voor u. We hebben ook een gastenkeuken (gedeeld met onze hostelgasten) waar u snacks en lichte maaltijden kan klaarmaken.  

Parking

We beschikken over eigen parkeermogelijkheden voor je auto in onze eigen privéparking (10 EUR/24u; maximum hoogte 2m05). Onze parking ligt op 5 minuten te voet van ons hotel. Reserveren is niet mogelijk. Zodra je in Leuven komt, passeer je even langs onze receptie. Uitrijkaarten voor Parking Ladeuze zijn niet meer[…]

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons gebouw heeft een rolstoeltoegankelijke kamer (op de gelijkvloerse verdieping) met 3 enkele bedden en een aangepaste badkamer. Receptie en ontbijtruimte zijn ook aangepast. Voor de deur is een gereserveerde parkeerplaats voor rolstoelgebruikers. En onze hostel (naast het hotel) heeft 2 aangepaste kamers en het A+ toegankelijkheidslabel.